انتقاد یعنی چه؟
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب رئیس جمهور محترم ، در همایش تجلیل از اندیشمندان حوزه علوم انسانی در هفتمین جشنواره بینالمللی فارابی در محل نهاد ریاستجمهوری فرمودند:
«امروز دیپلماتهای خوبی در اختیار داریم که در برابر 6 کشور دنیا میایستند، حرف حقوقی، سیاسی و فنی میزنند، اینکه بگوییم یک دیپلمات تند راه رفت یا کتش کج بود، عینکش چه طور بود که حرف نشد، باید به دیپلماتهای شجاعمان افتخار کنیم و من مشاهده میکنم که آنان نه شب دارند و نه روز و تلاش میکنند و تشویق ملی در این امر مؤثر است.»
رئیسجمهور با بیان اینکه انتقاد به معنای تهمتزدن، هو کردن و تحقیر نیست، خاطرنشان کرد: «انتقاد به معنای راه بهتر نشان دادن و دقیقتر است و باید به این امر توجه کنیم که برخی به نام انتقاد تخریب، به نام حزب و جناح در صدد ضربه زدن به منافع ملی هستند در حالیکه منافع ملی از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید به این امر توجه کنیم.»
خدمت رئیس جمهور محترم کشور عرض می نماییم که تعریف شما از انتقاد اشتباه است، راه بهتر و دقیق تر را نشان دادن به پیشنهاد بیشتر شباهت دارد تا به انتقاد...
در ضمن ما شجاعتی در دیپلمات های کشور نمی بینیم، وقتی کنگره ی آمریکا، چماق تحریم را به دست اوباما و کری می دهد و برای پذیرش «توافق کلی» پیشنهادی از سوی آمریکا تا 4 فروردین مهلت می دهد؛ آقای ظریف هم بی درنگ، استقبال خود را از این بسته ی پیشنهادی با عبارت «توافق بر سر کلیات آسان است» اعلام می دارند، شجاعت دقیقا در کجای این جملات نهفته است؟؟؟ در توافق کلی آسان است؟؟؟ جهان بینی ها ی ایران و آمریکا مگر یکی است که توافق کلی آن آسان باشد؟؟؟ آمریکا به نفع ایران پیشنهادی می دهد که بخواهد توافق کلی آسان باشد؟؟؟ خدا به خیر بگذراند.
شجاعت را در پست بعدی باعنوان«مذاکره داریم تا مذاکره» می توانید ببینید.
درضمن انتقادهای منصفانه در رابطه با مذاکرات هسته ای، (مثلا قدم زدن با کری در محلی غیر از محل تعین شده ی مذاکرات، سفر به پاریس با وجود اینکه فرانسه فقط یکی از اعضای 5+1 است و همزمانی این سفر با اهانت به پیامبر(صلی الله علیه و آله وسلم) و ...) مصداق یک ضرب و المثل است تا اهانت و توهین و هو کردن و تحقیر: «دوست می گه گفتم، دشمن میگه می خواستم بگم»