بسم الله الرحمن الرحیم
وب سایت دکتر سعید جلیلی با انتشار فیلم کوتاهی از سخنان وی در جمع دانشجویان دانشگاه های البرز و امیرکبیر، جزییات بیشتری درباره مذاکرات وی در سالهای ۸۶ تا ۹۲ را منتشر کرده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
وب سایت دکتر سعید جلیلی با انتشار فیلم کوتاهی از سخنان وی در جمع دانشجویان دانشگاه های البرز و امیرکبیر، جزییات بیشتری درباره مذاکرات وی در سالهای ۸۶ تا ۹۲ را منتشر کرده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
امام علی(علیه السلام):
بر دشمنان بتازید قبل از آنکه آنان بر شما یورش برند، به خدا قسم با هیچ مردمی در سرزمین خودشان جنگ نشد، مگر آنکه به ذلت افتادند.
بسم الله الرحمن الرحیم
از الست تا سامرا از سامرا تا امروز
لحظه های من همه رنگ انتظار داشته و دارد.
دوست داشتم در همان شعب ابی طالب
حضرت دوست اجازه ی ظهورم دهد
تا شانه ام تکیه گاه پیامبر داغ دیده باشد.
اما نداد.
جدک که سر بر دامان ابوتراب
و پس از آن به تیره ی تراب گذاشت
می خواستم همراهعلی(علیه السلام) باشم در غسل و کفن؛
اما اجازه نیامد.
سقیفه که برپا شد
نگاهم به خدا ملتمسانه بود
شاید اذن خروج بیابم؛
اما ادب بندگی اجازه ی سخن نداد.
یادت هست از آتش و دود سخن گفتی؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سعید جلیلی که روز یکشنبه به مناسبت سالروز فتح خرمشهر در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر سخن می گفت، در بخشی از سخنانش خاطره جالبی را بیان کرد: «ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻗﺒﻞ که معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه بودم ﺑﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ مقامات ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ همتای خودم ﺩﯾﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺷﺘﻢ. ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﭘﯿﺶ ﺁﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺍﯼ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺁﻥ ﺩﯾﭙﻠﻤﺎﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺍﺻﻼ ﭼﺮﺍ ﮐﻤﯿﺘﻪ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﺪ؟ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺟﺰﻭ ﺣﻘﻮﻕ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺣﻖ ﻗﺎﺑﻞ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﺑﺮﺳﯿﺪ! ﺍﮔﺮ ﺣﻖ ﻗﺎﺑﻞ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﻧﯿﺴﺖ چرا میخواهید این همه درباره حق مسلم ایران درباره انرژی هسته ای مذاکره کنید؟»
بسم الله الرحمن الرحیم
دیشب به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، حاج آقا پناهیان در مسجد قمر بنی هاشم(علیه السلام)، خبر از دومینوی سیاسی دادند، خبر از اینکه شاید در مسئله ی هسته ای، دومینوی بزرگی رخ دهد و آنچه که نباید بشود، رخ دهد. ایشان فرمودند که بحث، بحث امنیت کشور و بحث منفعت کشور.
ایشان فرمودند که این دومینو یواش یواش شروع می شود تا به گودی قتلگاه می رسد. اول درب خانه ی حضرت زهرا(علیها السلام) را آتش زدند، بعد آمد و آمد تا رسید به گوی قتلگاه، به این که 30 هزار نفر داوطلب شدند برای محاصره ی امام حسین(علیه السلام).
کربلا که از گودی قتلگاه نبود، از آن جایی که ابو موسی اشعری را به عنوان نماینده به امام علی(علیه السلام) تحمیل کردند آغاز شد. امام علی(علیه السلام) هنگام نصیحت ابو موسی اشعری در رابطه با نمایندگی فرمودند که ابو موسی تجربه به تو چه می گوید، کسی که تجربه را کنار بگذارد دچار شقاوت می شود. بعدهم حاج آقا جریان انگشتری و خلع امام علی(علیه السلام) و خلافت معاویه را توضیح دادند.
وقتی حاج آقا این صحبت ها را می کردند، داشتم به این فکر می کردم که تاریخ واقعا تکرار می شود، الان هم در مسئله ی هسته ای همین طور شده است، دقیقا از تجربه ای که داریم استفاده نمی کنیم، در دوران قاجار چقدر با کشورهای خارجی از جمله روس، امریکا و انگلیس قرارداد می بستیم که اگر مثلا یکی از این کشورها به ایران حمله کرد، از ما دفاع کنند و نکردند؟
چقدر دوران پهلوی ما خسارت دیدیم؟ از زمان انقلاب اسلامی به این طرف هم ما جز نیرنگ و فریب چیز دیگری دیده ایم که حالا آن ها عوض شده اند؟ در طی این دو قرن این ها همیشه خائن بوده اند، حالا در این دو سال تغییر کرده اند؟ مگر سیاست آن ها عوض شده است که آن ها عوض شوند؟ باید حواسان جمع باشد، دوباره جریان ابوموسی اشعری رخ ندهد. ما این همه امتیاز در نشست وین دادیم و داوطلبانه پروتکل الحاقی را قبول کردیم، اما چی گرفتیم؟؟؟؟؟ خدایا ما را به راه راست هدایت فرما.